Μήνυμα Προέδρου

Καλωσορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣ Κοζάνης. Ένα πλήρως ενημερωμένο αθλητικό Portal για τα ποδοσφαιρικά σωματεία, τους αθλητές του Νομού Κοζάνης αλλά και όλο τον φίλαθλο κόσμο. Μέσα από μία συλλογική προσπάθεια καταφέραμε να κάνουμε πράξη μία από τις πιο απαραίτητες και δημιουργικές ιδέες των μελών μας, για να μπορέσουμε μέσω του διαδικτύου να κρατάμε ενήμερους όλους όσους σχετίζονται με τις δραστηριότητες της Ένωσης.

Έτσι, με τη χρήση της τεχνολογίας και των πλέον σύγχρονων μέσων, θα βρισκόμαστε σε καθημερινή βάση κοντά στον κόσμο που αγαπάει τον αθλητισμό και ειδικά το ποδόσφαιρο, προσφέροντάς του όλα τα απαραίτητα στοιχεία που πηγάζουν μέσα από την Ε.Π.Σ. Κοζάνης, όπως, πλήρης ενημέρωση των σωματείων μας, δελτία τύπου της Ένωσης, απαραίτητα έντυπα, αποτελέσματα και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων στα οποία συμμετέχουν ομάδες του Νομού Κοζάνης (Επαγγελματικά και Ερασιτεχνικά), κανονισμούς ποδοσφαίρου και άλλα πολλά στοιχεία που θεωρούμε σχεδόν βέβαιο πως θα χρειαστούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Θα ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω που επισκεφτήκατε το Site μας και να ευχηθώ πως θα βρείτε σε αυτό ό,τι και αν αναζητάτε. Καλή πλοήγηση…

Σάββας Νικόλαος
Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Μοιραστείτε το

wso shell wso shell Indoxploit Shell wso shell hacklink hacklink satışı hacklink deface mirror hacklink wso shell