Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κοζάνης , αφού πληροφορήθηκε όσα ειπώθηκαν από τον πρώην ταμία της Ένωσης κ. Σάββα Σαλτσίδη στην αθλητική εκπομπή “Η Δίκη στον ΣΚΑΪ” της Μεγ. Δευτέρας 10/04/2017 , εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την άνευ ουσίας και αντικειμένου δημοσιότητα. Δεν περίμενε κανείς από τον επί 8 έτη συνεργάτη , που […]
" /> Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κοζάνης , αφού πληροφορήθηκε όσα ειπώθηκαν από τον πρώην ταμία της Ένωσης κ. Σάββα Σαλτσίδη στην αθλητική εκπομπή “Η Δίκη στον ΣΚΑΪ” της Μεγ. Δευτέρας 10/04/2017 , εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την άνευ ουσίας και αντικειμένου δημοσιότητα. Δεν περίμενε κανείς από τον επί 8 έτη συνεργάτη , που […]
"/>
elektronik sigara orjinal
Ε.Π.Σ Κοζάνης : Αρχική » Δελτία Τύπου » Γενικά » Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κοζάνης , αφού πληροφορήθηκε όσα ειπώθηκαν από τον πρώην ταμία της Ένωσης κ. Σάββα Σαλτσίδη στην αθλητική εκπομπή “Η Δίκη στον ΣΚΑΪ” της Μεγ. Δευτέρας 10/04/2017 , εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την άνευ ουσίας και αντικειμένου δημοσιότητα.

Δεν περίμενε κανείς από τον επί 8 έτη συνεργάτη , που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την ακέραιη , διάφανη και δημιουργική λειτουργία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης , να προβεί σε δηλώσεις που θίγουν την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα των μελών του Δ.Σ. και των εκπροσώπων των σωματείων – μελών .

Στο βωμό κάποιας προσωπικής φιλοδοξίας δε θυσιάζονται υπολήψεις ανθρώπων που μοχθούν καθημερινά για την πρόοδο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Το Δ.Σ. εκφράζοντας και τη βούληση των εκπροσώπων του συνόλου των σωματείων της Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα ως άμεσα θιγόμενο , να οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης τον πρώην ταμία για τις προσβλητικές του δηλώσεις .

 

Για την Ε.Π.Σ. Κοζάνης

 

                                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   

Scroll to top