Ο αγώνας ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ – ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Β΄ για την 11η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Τζούνιορ κατακυρώνεται με τέρματα 0-3 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Β΄ ενώ αφαιρούνται -2 βαθμοί από τη βαθμολογία του ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί. Ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ Β΄ ΕΡΜΗΣ […]
" /> Ο αγώνας ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ – ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Β΄ για την 11η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Τζούνιορ κατακυρώνεται με τέρματα 0-3 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Β΄ ενώ αφαιρούνται -2 βαθμοί από τη βαθμολογία του ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί. Ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ Β΄ ΕΡΜΗΣ […]
"/>
elektronik sigara orjinal
Ε.Π.Σ Κοζάνης : Αρχική » Δελτία Τύπου » Κατακύρωση αγώνων πρωταθλημάτων Υποδομής.

Κατακύρωση αγώνων πρωταθλημάτων Υποδομής.

Κατακύρωση αγώνων πρωταθλημάτων Υποδομής.
  1. Ο αγώνας ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ – ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Β΄ για την 11η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Τζούνιορ κατακυρώνεται με τέρματα 0-3 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Β΄ ενώ αφαιρούνται -2 βαθμοί από τη βαθμολογία του ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί.
  2. Ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ Β΄ ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ  για την 12η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Τζούνιορ κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ  Β΄ ενώ αφαιρούνται -2 βαθμοί από τη βαθμολογία του ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί. Ο ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ συμπλήρωσε 3 αγώνες που δεν προσήλθε να αγωνιστεί και αποβάλλεται από το πρωτάθλημα .
  3. Ο αγώνας ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2007 ΠΤΟΛ/ΔΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ για την 11η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Μίνι κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ 2007  ΠΤΟΛ/ΔΑΣ  ενώ αφαιρούνται -2 βαθμοί από τη βαθμολογία του ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί.

Scroll to top