Με τη λήξη του μαραθώνιου των 17 αγωνιστικών του Παιδικού πρωταθλήματος προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση οι 4 πρώτες ομάδες ΑΚΑΔ. ΗΡΑΚΛΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ , ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ , ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ και μετά τη διεξαγωγή των ημιτελικών , το ζευγάρι του τελικού θα αποτελέσουν ΑΚΑΔ. ΗΡΑΚΛΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ . Στο Προπαιδικό […]
" /> Με τη λήξη του μαραθώνιου των 17 αγωνιστικών του Παιδικού πρωταθλήματος προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση οι 4 πρώτες ομάδες ΑΚΑΔ. ΗΡΑΚΛΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ , ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ , ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ και μετά τη διεξαγωγή των ημιτελικών , το ζευγάρι του τελικού θα αποτελέσουν ΑΚΑΔ. ΗΡΑΚΛΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ . Στο Προπαιδικό […]
"/>
elektronik sigara orjinal
Ε.Π.Σ Κοζάνης : Αρχική » Δελτία Τύπου » Τα ζευγάρια των Τελικών Παιδικού και Προπαιδικού.

Τα ζευγάρια των Τελικών Παιδικού και Προπαιδικού.

Τα ζευγάρια των Τελικών Παιδικού και Προπαιδικού.

Με τη λήξη του μαραθώνιου των 17 αγωνιστικών του Παιδικού πρωταθλήματος προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση οι 4 πρώτες ομάδες ΑΚΑΔ. ΗΡΑΚΛΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ , ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ , ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ και μετά τη διεξαγωγή των ημιτελικών , το ζευγάρι του τελικού θα αποτελέσουν ΑΚΑΔ. ΗΡΑΚΛΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ .

Στο Προπαιδικό πρωτάθλημα οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο προκρίθηκαν στα ημιτελικά (ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ και ΓΡΕΒΑΝΑ ΑΕΡΑΤΑ από τον 1ο και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ από τον 2ο) , απ’ όπου στον τελικό κατάφεραν να περάσουν ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ .

Οι τελικοί των 2 κατηγοριών θα διεξαχθούν το Σάββατο 20/05/2017 και ώρες 16:30 για το Προπαιδικό και 18:15 για το Παιδικό στο γήπεδο Αθλοκίνηση (Ανατολικό Εορδαίας) .

Scroll to top